DAVID FRENCKEL
Chef
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.
DAVID FRENCKEL
Chef
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.
DAVID FRENCKEL
Chef
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.
כבר כמה ימים אני מנסה להחליט איזו מנה הייתה הכי טעימה, איזה ביס, ואני לא מצליח. הצרה בארוחות טובות היא שהרבה פעמים, כשגם הקינוחים מצוינים, זוכרים דווקא אותם. ואוי, כמה שהם היו טובים. מקבץ גלידות שיוצרו במכונה שיוצרה על-ידי נאס"א, ומחירה לא פחות מ-38 אלף שקלים. אבל נדמה לי שאנחנו מקדימים מעט את המאוחר.